Homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

Asetuin selkä seinä vasten jalat myös ylimmällä lauteella, mutta se oli virhe sillä olin nuori, himmeä valo kiilteli särilläni ja reisilläni ja tunsin hyvin kuinka kahdet spermat valuivat anuksestani lauteille. Suomalaisia mökkiperinteitä kunnioittaen, veera. Sitten Erkki lisäsi että hänellä oli lukuisia klubilla otettuja kuvia ja mikäli en halunnut niitä lähetettävän vanhemmilleni suostuisin maksulliseksi panopuuksi. En tiedä kuinka monta miestä tutustui anukseeni, mutta kyllä heitä oli ainakin kaksikymmentä ja todennäköisesti melkein kolmekymmentä. Sitten hän otti ja lähti jättäen minut omien sanojensa mukaan nauttimaan aina sunnuntai-iltaan asti; oli vasta perjantai-ilta. Soutuvene on loitonnut, kuikkakaan ei enä huuda, ilta-aurinko lämmittä.

(Minulla oli ylläni t-paita, shortsit ja tossut.) Tunsin kuinka elimeni vastasi näihin kosketuksiin jäykistymällä kivikovaksi. Ilmava loma-asu, seuraavana aamuna täräytämme liikkeelle jo aikaisin. Asetuin istumaan vapaana olevalle toiselle penkkiriville. Hän sanoi jotain tanskaksi, johon vastasin englanniksi etten osaa hänen kieltän. Lähdimme ajamaan kohti keskustaa ja vähän väliä Erkin käsi harhautui paljaalle reidelleni. Vaisut estelyni eivät auttaneet vaan hetkessä oli sisälläni täysin vieras kyrpä. Siirrän huovan penkin eteen, polvistun huovan pälle, kostutan ihanasti seisovan munan kunnolla syljellä ja liuutan sen syvälle nieluuni. Huumassani en huomannut miten se tarkasti ottaen kävi, mutta seuraavaksi tajusin Erkin levittävän säriäni tuolle toiselle miehelle. Pyyhkeeni oli takaa aivan perseestäni valuneiden spermojen kastama.

Käytävä oli lyhyt ja johti pienelle uima-altaalle, jonka toisella laidalla oli kahvio. Heti perän hän laukesi itse täyttäen anukseni lämpimällä spermalla. Haalean sininen iltataivas sumenee hetkeksi silmissäni, kun pilluni ja koko lantioni räjähtä orgasmiin. Käsi kulkee takareideltä pakarani yli, puristaa kevyesti ja tutkii sen muotoja. Minun piti saada rauhoittua. Sain orgasmini alta aikayksikön, mutta panojuhlat olivat vasta alkamassa. Just noin kulta, oikein hyvä, ime sitä. Kolmannesta Erkki ei suostunut kertomaan mitän, mutta vannotti minua etten ottaisi yhtäkän pois koko viikonloppuna.

Ryntäsin pystyyn ja huusin etten suostusi mihinkän tällaiseen enkä myöskän uskonut Tonin olevan mukana tässä. Pari sekuntia myöhemmin mies laukeaa voimalla sykkien sisälle lihaani ja lyyhistyy huohottaen alaselkäni vasten. Pikkuhiljaa aloin rauhoittua ja lopulta petturimainen kaluni alkoi taas jäykistyä. Tosin onnekseni paljon rauhallisemmalla tahdilla naintivuorojen vaihdoissa. Kauhukseni hän kasvoi entisestän jäykistyessän kokonaan. Tuon kesän, ja myöskin kolme seuraavaa, tienasin rahaa Erkille homohuorana. Mukana kirjeessä olivat yhteystiedot tuohon yritykseen sekä lyhyt kuvaus töistä, jotka olivat lähinnä lähetin hommia. Olin alitajuisesti huomannut pienen TV:n, jossa esitettiin kovaa s/m -gayseksiä. Koulu loppui ja minä lensin Tanskaan.

Auliisti Erkki myönsikin ettei Tonilla ollut tässä osaa eikä arpaa; itse asiassa Toni ei enä ollut Erkin kumppani eikä siten tiennyt tästäkän jutusta. Oli kulunut yli kolme vuotta tuosta maaliskuun yöstä ( Maaliskuun yö eli aikaisempi kertomukseni siitä miten tutustuin Erkkiin ja Toniin). Ja vaikka aina silloin tällöin nautinkin rakasteluista oli häpeäni niin suuri etten ole ennen kuin nyt. Istuin kopissa olleelle tuolille ja hengitin muutaman kerran syvän yrittäen rauhoittua. Lupa heltiä, konttaan viltille ja kännän miehelle pyllyni. Käsi levittä vähän jalkojani. Halusin niin kovasti tuntea jälleen Tonin, ja miksei Erkinkin, kosketuksen, mutta olin luvannut vanhemmilleni hankkivani kesätyöpaikan siksi kesäksi. Suuhuni sain vielä suukapulan. Miehet kertoivat ikävöivänsä minua ja kyselivät kiinnostaisiko minua matkustaa Köpikseen heidän luokseen kesäksi. Se käskee mut pitkittäin selälleni penkille ja asettautuu itse polvilleen penkin pätyyn.

Mies riisuu ja istahtaa laiturin penkille. Nelinkontin viltille siitä, mies jatkaa tuhmaa roolipeliämme. Kumpiakaan en nyt tarvitse. Enkä ilmeisesti kovin tärkeäkän. Toisessa saunassa oli jo mies joten valitsin tyhjän saunan.

Aamuyöstä kaikki vihdoin jättivät minut rauhaan. Yksi johti johonkin käytävän ja en ollut vielä valmis tutkimaan sitä, joten valitsin toisen jäljelle jäneistä ovista, jotka molemmat johtivat hämärästi valaistuun saunahuoneeseen. Haluaisin nuolaista pois suolaisen hien pitkällä lipaisulla. Näin jälkeenpäin ajatellen on oltava tosiaankin kiitollinen siitä että persereikäni oli jo valmiiksi niin hyvin liukastettu, sillä muuten seuraavat hetket olisivat olleet vieläkin tuskallisemmat. Viikonloppu oli ollut perseeni markkinointia mahdollisille asiakkaille. Tuttu kukko kiekuu naapurissa itseän tainnoksiin. Hyvä on sitten, jos se saa sut hiljenemän.

Tai niin ainakin luulin seuraavaan keväseen asti jolloin sain kirjeen heiltä. Toinen taas että halusin tulla sidotuksi ja alistetuksi. Ehkä kuitenkin hillitsen itseni vielä hetken. Hän oli noin kolmekymppinen tosi komea kaveri. Ne olivat vielä tyhjät. D liikkuu sisälläni välillä hitaasti ja syvälle, välillä rajusti nussien. Näin myös vihdoin kuka oli imaissut omat spermani ja hän osoittautui 'ystäväkseni' pukuhuoneesta. Katson hymyillen, kun mies valitsee otsa kurtussa tomaatteja. Siinä vain oli kiinnityshihnoja joka puolella. Järvivesi tuntuu sormien välissä mukavan viileältä.

Pakenin saunasta tuohon kolmanteen oveen. Lopulta olen täynnä ihanaa jäykkä kullia, ja olen pökertyä mielihyvästä. Liki itkien sanoin että olin niin kipeä viikonlopusta etten pystyisi rakastelemaan hänen kanssaan. Vaihdan pälle kevyen trikoomekon, järjestän ostoksia jäkaappiin, mies hakee puita saunaan ja puhdistaa grilliä. Hän ei suostunut kuuntelemaan estelyjäni vaan vaati että viettäisin koko viikonlopun klubilla tutustuen syvemmin gay-seksiin. Havaitsin tulleeni suihkutilaan, jossa oli kuusi suihkua ja kolme muuta ovea kuin pukuhuoneen ovi. Työ vain ei olisi sitä lähettityötä, josta kirjeessä oli puhuttu vaan perseen myyntiä miehille. Kuin kiitokseksi Erkki suuteli säriäni tuon miehen vetäytyessä minusta sekä kehui ettei ollut eläessän nähnyt mitän yhtä irstasta. Innostuin suunnattomasti ja pitkän suostuttelun jälkeen sain vanhempanikin suostumaan sillä ennättäisin juuri ennen kesä täyttä. Hellittämättä ja armoa antamatta hän kuitenkin jatkoi kunnes oli lopulta kokonaan sisälläni läiskäyttäen pussinsa vasten pers'kannikoitani.

Ja sitten alkoi karmea ja tosi tuskallinen kirnuaminen joka tuntui kestävän ikuisuuden. Sitten hän siirtyi ylemmäs ja huomasin tuijottavani suunnatonta puolijäykkä kyrpä. Suutani kuivasi pelko, mutta kaluani jäykisti himo. Tapasin ikäiseni miehen jossakin chatissa jo aikoja sitten. Valitsen syntisen kermaisen suklaatoffeejätskin ja nautiskelen sen kaikessa rauhassa auton kylkeen nojaillen. Kasvavan hämmennyksen vallassa huomasin meidän tulleen pukuhuoneeseen ja Erkki avasi yhden lukollisen kaapin avaimellaan sekä käski minun riisuutua. He olivat Tonin kanssa pättäneet että saisin kunnon käynnistyksen kesäni. Katson miestä silmiin ja jatkan imemistä hitaasti, syvälle ja liukkaasti. Järvellä joku heittelee soutuveneestä virveliä, kauempana huutaa kaihoisa kuikka.

Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille. Kiihotun heti ajatuksesta, että nautintoni ja orgasmini ovat nyt miehen hallinnassa. Mies kurkottaa ajomatkan aikana kätensä tarkastaakseen bikinirajojeni sokeroinnin. Erkki huomasi tämän myös kun hän siirsi kätensä pullottavalle etumukselleni. Illalla tahti jälleen kiihtyi enkä muista loppuajasta oikeastaan paljon mitän muuta kuin jatkuvan kivun persereiässäni. Tuskallisen hitaasti, mutta varmasti, työntyi valtava kyrpä nuoreen perseeseeni. Kaadan kummallekin lasillisen viiniä, vien toisen miehelle ja jatkan itse matkaani laiturille. Levitän huovan, nuuhkaisen järvi-ilmaa, tähyilen veden yli vastapäiselle saarelle. Heräsin maanantaiaamuna anuksestani tykyttävän kipuun.

Mies on järjestänyt järvenrantamökin kokonaiseksi viikoksi vain meille kahdelle. Saanko jo tulla Oo kiltti, pane mua uikutan anelevasti. Säreni sojottivat molemmin puolin lihavaa vyötäröä ja Erkki piti kiinni nilkoistani etten edes yrittäisi karata. Vieraat sormet tunkeutuivat anukseeni ja minä aloin laueta tuohon tuntemattomaan suuhun. Näen juoksulenkiltä palanneen D:n istumassa laiturilla ja hien valuvan miehen rintakehältä vatsalle. Paniikissa karkasin heidän käsistän ja juoksin yhteen kopeista. Erkki alkoi nauraa ivallisesti ja totesi vain, että hän ei aikonut minua naida vaan ensimmäinen asiakkaani.

Olin kiimassa aivan heti. Tuo paikka oli laiton gay-klubi ja rakastajani halusivat minun tutustuvan siellä muihin miehiin. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Laiturilla yhden suttuisen kottaraisen pillu vaatii kipeästi munaa. Näen vain haaleansinisen taivaan ja hiekkapohjaisen rantaveden, kuulen liplatuksen, laiturin natinan ja naapurin yli-innokkaan kukon kieunnan.

Tämä asento kiihoitti minua niin etten kuullut kuinka ensin toiseen ja sitten toiseenkin koppiin tuli väkeä. Kahlaamme uimaan, vesi huuhtelee ja viilentä tahmaista ihoa. Hän huomasi vaikeuteni ja alkoi hieroa elintän vasten kasvojani aina välillä suussani käväisten. Kipu anuksessani alkoi kasvaa mitä syvemmälle rakastajani työntyi. Yritän työntä peppuani vastaan, mutta mies komentaa mut olemaan paikallani. Ovella Erkki soitti ovikelloa ja meidät pästettiin sisän. Hetken rauhoituttuani näin että elokuvana pyöri joku gay juttu. Asiat tapahtuvat vasta, kun saan luvan.

Se myötäilee kevyesti D:n käden liikkeitä ja janoaa lisä kosketusta. Pian kuitenkin tunsin kuinka oma pieni, mutta kivikova kaluni imaistiin jonkun suuhun. Suuni aukeaa, pieni voihkaisu karkaa ilmoille. Huonetta hallitsi gynekologin tuolia liki muistuttava kapistus. Tällä reissulla saan laueta vasta, kun D on antanut siihen luvan. Siitä alkoi monivuotinen seksisuhteemme joka jatkuu edelleen, toivottavasti ikusesti. Alavatsassani muljahtaa, kun mietin D:n tuoksua, huulia niskassani, reisiä omia reisiäni vasten, käsiä tiukasti pakaroillani. Sillä töihinhän minä olin kesäksi Köpenhaminaan tullut.

Sä on pilvinen, mutta lämmin. Sitten hän laski housunsa alas ja melkein vuoden tauon jälkeen tunsin hänet jälleen sisälläni. Huomasin myös että koppini molemmilla sivuseinillä oli noin 30 cm:n halkaisijan pyöreät reiät. Mmm viikko alkukantaista nautintoa. Nälkä kurnii ja kylmä bissekin maistuisi. Suljen silmät ja torkahdan. Tuo kolmas kuminauha nilkassani oli tarkoittanut että olin koekäytössä ja että sisäntulotiskin luota sai kaavakkeita, joilla saattoi tilata vakituisia naintiaikoja.

Aamiaispöydässä Erkki käski minun käydä suihkussa ja pestä itseni naitavaan kuntoon. Ja saat tulla, D lukee ajatukseni. Seuraavana aamuna pästyäni ensin käymän vessassa minut jälleen kahlittiin kiinni tuohon tuoliin ja nainnit alkoivat uudelleen. Kellahdan vatsalleni ja ojennan käteni laiturin reunan yli. Ne sai onneksi sisäpuolelta lukkoon. Kun mietin tulevaa kolmea viikkoa, ilo kuplii jalkapohjistani reisiini, lantionpohjaan, sydämen taakse ja herahtaa kielelleni. Komea ja jättikyrpäinen rakastajani saunasta oli huoneessa jo valmiina odottamassa. Saan sen sisäni tuskallisen hitaasti. Siirryin niin että sain ensin työnnettyä toisen säreni vasempaan koppiin ja sitten valtavasti levittäen toisen oikeanpuoleiseen. Se oli ihanaa ja rakastuin heti tähän panokaveriini.

Paikalla oli vasta kolme miestä. Saavuimme keskustan laitamille ja Erkki pysäytti auton ohjaten minut vanhan varaston näköiseen rakennukseen. Kentällä minua vastassa oli vain Erkki sillä Tonilla oli kuulemma työmenoja koko viikonloppu ja näkisin rakkaani vasta myöhän sunnuntai-iltana. Hämmästyksekseni olimme jonkinlaisessa sisäntuloaulassa. Riisuuduin Erkin alkaessa selittä, että myös hänen täytyi mennä töihin viikonlopuksi ja siksi hän oli tuonut minut tälle klubille. Minut oli naitu ihan rikki! Hän katsoi uteliaana levitettyjä ja reikiin tungettuja säriäni sekä jälleen jäykkä kaluani. Eikä se siihen loppunut: miehiä alkoi ilmestyä aina vain lisä ja lisä. Roiskautan vettä lämpimille rantakiville.

Se tuntuu niin hyvältä, että voisin jopa laueta ilman klitoriskontaktia. Auton tavaravuorta voisi luulla viiden hengen perheen kuukauden reissukamoiksi. Yksi merkitsi kuulemma sitä etten sanoisi kenellekän. Ilmoituspuolella on ilmoitukseni ja käytän nimimerkkiä 'Paluu Pukille'. Myöhemmin taas alkanut uskaltaa himoita miehiä ja unelmoida mukavista sekä alistavista vanhemmista miehistä. Hän käski jättä kaikki tavarani autoon sillä tämä olisi vain välipysähdys.

Nautin täysillä siitä, että saan olla näennäisesti miehen seksiorja ja käskyläinen. Silmäilen keskeneräistä projektia ja työhön liittyvä videota, mutta todellisuudessa en enä näe enkä kuule. Niin häipyivät Erkki ja ennen kaikkea ensirakkauteni Toni elämästäni. Havahdun, kun mies silittä pyllyäni. Oikesataan vain terskan ja sekin täytti suuni niin kokonaan etten pystynyt kuin avuttomana ynisemän. Sunnuntai-iltana juuri ennen kello 23:00 Erkki ilmestyi ja vei mukanaan.

Eroottisia novelleja: Homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

homo seksitrehvit eroottiset kertomukset Mies haluaa miestä kuopio seksi homoseksuaaliseen
Dikiviihde seinäjoki homoseksuaaliseen seksi 767
Treffit suomi24 f thai massage homo in helsinki Pienen koputtelun jälkeen hän sai kiinnitettyä särieni kimpussa olleiden miesten huomion ja pian me neljä miestä siirryimmekin kopeista yhteen huoneeseen käytävän lingam hieronta suomi24 oulu chat gay varrella. Erkki selitti tanskaksi jotain tiskin takana istuvalle miehelle, joka ojensi hänelle avaimen. Vastasin siis rakastajieni kirjeeseen etten voinut lähteä heidän luokseen. Lopulta tunsin kuinka jättikyrpä sisälläni tuntui paisuvan vieläkin entisestän yrittäen aivan selvästi halkaista minut sekä alkoi ruiskuttaa spermaa syvemmälle sisäni kuin koskaan aikaisemmin. Kiihotuin uudestaan ja aloinkin hitaasti onanoida.
Gay mies etsii seksiseuraa seksivälineet helsinki 780
Hot nude homoseksuaaliseen etsin seksiseuraa 580

Seksitarinat Tunnustuksia: Homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

Mies kohottaa ratin takana kulmiaan ja pyörittelee pätän. Yksi toisensa jälkeen kaikki neljä uppoutuivat sisäni sekä ruiskuttivat spermansa räkättyyn persereikäni. Kolmen tunnin pästä se on loma ja morjens! T, tsekkaa myös uudet hetero-tarinat! Sormet jatkavat jalkojeni väliin, tunnustelevat, hieraisevat kuin kokeeksi klitoristani. Heti oot tällä alasti, kun päsemme mökille, aurinko on puskenut esiin pilvien takaa. Jatkoin siis onanointia ja silloin oman koppini oven takaa kuului englanniksi käsky avata ovi. homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

Seksinovellit: Homo seksitrehvit eroottiset kertomukset

Vain hentai movies porno videot gay neljä penkkiriviä valkokankaan edessä ja salin takaosassa oli kuusi koppia. Olin aivan paikoilleen kahlittu. Havahduin karuun todellisuuteen kun säriäni alettiin melkein yhtäaikaa hyväillä ja nuolla. Olin kuulemma ollut menestys ja jo kuusitoista miestä oli varannut viikoittaisen session ja yksi kaveri jopa kaksi viikoittaista vuoroa. Hän laittaa minulle tekstiviestin kun aika on sopiva molemmille. Ensimmäisen kerran harrastimme seksiä autossa, kun olimme tavanneet kerran aikaisemmin. Tällä välin oli samaan pukukoppivälikkön tullut noin viisikymppinen kalju ja lihava mies, joka ei saanut silmiän irti minusta riisuutuessaan. Mies alkaa nuolla mua pitkin lipaisuin pyllyreiästäni klitorikseen asti. Halusin tämän miehen sisäni! Ensin olin vaivautunut tuon kaljun miehen tuijotuksesta, mutta pian se vain kiihotti entistä enemmän ja lopulta en enä edes huomannut häntä, sillä Erkki nosti minut nautinnon huipulle ja sai minut ruiskuttamaan nesteeni käsilleen. Rantasaunan piipusta nousee jo hyvä savuvana. Leuto tuuli sivelee selkäni, pakaroitani, niskahiuksiani. Jatkoin matkaani ohi muutaman suljetun oven ja saavuin elokuvasaliin. Heti ja ilman esileikkejä suuri rakastajani alkoi työntyä sisäni pukukoppimiehen imiessä jälleen kaluani.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *